Web-Design-Brasov-6

Despre noi

Firma Georgio Trans Spedition SRL a fost infiintata in 2009 iar sediul il are in Bucuresti, Str Dumbrava Noua nr 4, Sect 5.

Caracteristicile forte ale acestei compani se pot baza pe: serviabilitate, loialitate, onestitate si nu in ultimul rand, promtitudine. Raspundem la solicitare sapte zile din sapte, 24 de ore din 24. Suntem rapizi si eficienti. Executam lucrari de foarte buna calitate in termeni cat mai scurti.

Alaturi de Georgio Trans Spedition SRL exista o alta firma mai nou infiintata care este partenera aceesteia pe nume Andu&Teo Unite Services SRL.Sediul il are in Bucuresti Bdul Iuliu Maniu 67 Sect 6. Este infiintata in 2011.

Lucrari cu buldoexcavatorul:

-demolari,
-escavatii,incarcat si descarcat camioane;
-mutat paleti de marfa, decopertari, dezapeziri, etc)
-110 roni/ora.
– excavat, de la 4,5 la 7 euro mc

Mentionez ca aceste oferte sunt exclusiv pentru Sectoarele 5 si 6 ale municipiului Bucuresti, precum si in zona de vest al jud.Ilfov cum ar fi :Domnesti, Clinceni, Dragomiresti, Chiajna, Bragadidu, Magurele.
NOTA!! Preturile se pot stabili si negocia in functie de complexitatea lucrarilor si perioada de munca efectiva, daca zona de lucru este alta decat cea de mai sus.

Firma noastra ofera si servicii precum transport moloz,restari servicii buldoexcavator (decopertari, sapaturi generale, sapaturi seanturi, canale, drenat diguri, incarcari frontale, descarcari, dezapeziri si degajari de zapada, etc)prestari servicii excavator ( sapaturi generale si partiale, drenat diguri, etc), demolat si transportat molozul, prestari de compactare, turnari de sapa si elicopterizare ,prestari de taiat asfalt si betoane.

948x280-8025-ZTS_banner

Contactează-ne:

Please leave this field empty.